Yritys/Yrittäminen

Leipomo Ruisranne Oy

On perustettu vuonna 1995 perustettu jonka ydinosaamista on maistuvan, jo kuuluisaksikin tulleen hapanleivän valmistus.

Sykkeen toimipisteessä on vuodesta 2017 alkaen toiminut oma yrittäjä Ruisranne-konseptilla.

Pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla leivomme sekä perinteiset tuotteet, että nykypäivän suomalaiseen ruokapöytään kuuluvat sämpylät ja lähileivät. Tuotevalikoimamme sisältää ruoka- ja kahvileivän ohella suolaisia tuotteita, kuten pasteijat ja piiraat.

Ruisranteen ainutlaatuinen leipä perustuu käsityöhön ja korkeatasoisiin lähiviljelijöiden raaka-aineisiin. Taikina vaatii aikaa kehittääkseen herkulliset arominsa. Pitkät raskitusajat vaativat kärsivällisyyttä ja kohottavat valmistuksen kustannuksia. Keinotekoisilla leivänparanteilla voidaan valmistusta jouduttaa mutta usein maun kustannuksella. Tässä asiassa emme ole valmiita kompromisseihin; lukuunottamatta myslisämpylää,joka on ollut jo toista vuosikymmentä hittituotteemme.

Perinteisessä leivonnassa luotetaan leipurin kokemukseen. Leipurin ammattitaito auttaa havaitsemaan poikkeavuudet taikinan koostumuksessa, nostatuksessa tai vaikka paistoajan määrittämisessä. Leipuri ei vain käy läpi tiettyä rutiinia vaan hänen tavoitteenaan on saada aikaan täydellinen lopputulos.

Oletko kiinnostunut ryhtymään Ruisranne-yrittäjäksi? Jos asia kiinnostaa,niin ota yhteyttä Janneen.

reikaleipa-300x155

100% Ruista- Lisäaineetonta lähileipää-lahtelaista ja vuolenkoskelaista ruista.